SCANIA CV AB · Publicerad 29 jan 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker en drifttekniker till Underhåll på västra underhållsområdet i Södertälje. Området innehåller nytt gjuteri, bearbetnings-/monteringverkstäder, kontor och restauranger. Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att självständigt söka fel, reparera och underhålla VVS-anläggningar/ventilationsanläggningar samt styr- och elfrågor runt dessa anläggningar.

Du utför även mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentationen inom ditt ansvarsområde uppdateras och är aktuell. Du kommer delta i planeringen av långsiktigt underhåll och föreslå samt genomföra förbättringar/rationaliseringar inom energiområdet.

Vad erbjuder vi dig
Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, samtidigt som du ingår i ett team av engagerade medarbetare, Du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till stor teknisk utveckling. Du kommer jobba i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi ser att du har gymnasieutbildning inom drift och underhåll samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du är utåtriktad, har känsla för service samt förmåga att arbeta självständigt. Det finns möjlighet att ingå i beredskap beroende på kompetens.

Ytterligare information:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Per Bolin, Underhållsledare, tfn: 070-318 13 97.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och utbildningsintyg. Intervjuer sker löpande och tillsättning sker när vi hittar rätt person som matchar tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga