SCANIA CV AB · Publicerad 8 nov 2021

Elektriker till anläggningsunderhåll

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Vi söker nu en elektriker till anlänggningsunderhåll!


Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll på fastighetsutrustning såsom felsökning i styrsystem och motordrifter, nivåhöjande åtgärder med konstruktionsändringar samt uppdateringar av dokumentation. Ett stort ansvarsområde för oss är relaterat till belysningen i de fastigheter som vi ansvarar för. Vi ansvarar också för att göra spänningsavbrott och spänningssättningar enligt rutin och dokumentera dessa.

En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt. En viss del installationsarbete kan förekomma. I arbetet är det daglig kontakt med både kunder och leverantörer där du ansvarar för att planera, köpa material och utföra arbetet på ett effektivt sätt.


Din profil

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller liknande samt några års erfarenhet av drift & skötsel av elanläggningar inom industrin. Du ska kunna läsa och förstå elschematiska ritningar och har du erfarenhet av styr och regler ser vi det som meriterande.

För denna tjänst gäller det att du är noggrann, har känsla för service och ansvar samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp.

Krav på beredskap kan ställas. Vi ser också att du har B-körkort.


Ytterligare information:

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Trolle, Underhållsledare, tfn: 070-736 08 67 eller Fredrik Nordin, Underhållschef, tfn: 070-239 51 62
Intervjuver kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätt så snart vi hittar rätt kandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga