SCANIA CV AB · Publicerad 9 jan

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Även slutmonteringarna står inför en spännande tid med en rad utmaningar och gruppen global processteknik behöver nu förstärkning för att lyckas i arbetet med att säkerställa våra kommande produktintroduktioner i Europa och Sydamerika.


Om tjänsten


Som global processtekniker är du en teknisk spindel i ett stort nät som spinner över R&D, inköp, externa leverantörer, eftermarknad och produktionsenheterna. Du har en viktig roll i utvecklingen av både produkten och processen där slutanvändaren alltid står fokus.

Din huvuduppgift blir att forma produkten och processen så att den ska bli så monteringsvänlig som möjligt. Det innebär ett tätt tvärfunktionellt arbete tillsammans med många funktioner såsom R&D, externa leverantörer och givetvis chassiverkstäderna i Europa och Sydamerika. Du arbetar med kravställning av nya monteringsverktyg och utrustningar samt utvecklingen av den globala monteringssekvensen. I alla steg arbetar vi för att uppnå våra ergonomi-, kvalitets- och produktivitetsmål.

Arbetet sker i projektform där vi dynamiskt diskuterar möjligheter och lösningar med konstruktörer, tekniker och montörer. Gruppen består av ca 15 tekniker i olika roller och arbetet har en stark internationell prägel med kontinuerlig rotation av medarbetare från de globala slutmonteringsfabrikerna.

Framför oss har vi en mycket spännande tid med många stora introduktioner. Uppdraget blir allt mer utmanande då framtiden ställer krav på snabbare introduktioner och mer komplexa produkter. Samtidigt ökar också kraven på en effektiv montering med bättre ergonomi och kvalitet.

Om dig

Vi söker nu dig som har ett teknikintresse och vill arbeta med process- och produktutveckling i en global miljö. Vi ser gärna att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning och tidigare erfarenhet inom produktionsteknik är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska. God samarbetsförmåga samt kommunikation är viktiga nycklar för att lyckas på denna position.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett utmanande arbete med stor frihet och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö. Scanias kärnvärden definierar vår kultur. Kunden först, respekt för individen och kvalitet. I det dagliga arbetet innebär det en inspirerande arbetsplats där kund, medarbetare och produkt får ta plats och vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Ytterligare information

Låter detta intressant och du vill veta mer om tjänsten?

Kontakta Tomi Havela, Gruppchef, 08-553 816 01.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden. Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 31 januari 2019. Scania använder sig av tester som är en del av rekryteringsprocessen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga