SCANIA CV AB · Publicerad 22 mars 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gjuteriet står idag inför de största utmaningarna någonsin. Nya gjuteriet kommer att verka i en till stor del automatiserad miljö med hög teknisk nivå. Detta ställer stora krav på kompetensförsörjning både av chefer, tekniker och operatörer.

Nu söker vi gruppchefer som kan vara med och utforma nya gjuteriet.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övriga i Launchorganisationen fokusera på att arbeta fram morgondagens processer och rutiner för att säkra att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet och leverans. Du kommer tillsammans med dina medarbetare bygga upp och sätta strukturen för framtiden och parallellt med projektorganisationen ansvara för att mottagandet och uppstarten av utrustningen sker utifrån Scanias metoder, arbetssätt och standard.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för ledarskap och produktionsfrågor. Du är trygg i processarbete och har en mycket god administrativ förmåga.

Vidare så ser vi att du;
  • Har gjuterierfarenhet eller annan motsvarande processerfarenhet
  • Har flera års dokumenterad erfarenhet av chefskap och personalansvar
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då tjänsten innebär ett brett kontaktnät både nationellt och internationellt
  • Är innovativ och kan/vågar bidra till utvecklandet av framtida arbetsrutiner
Som person står du för ett inspirerande ledarskap och besitter en mycket god kommunikationsförmåga tillsammans med ett stort engagemang för Scanias kärnvärden. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samtidigt som du har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du är med och lägger grunden för vårt nya gjuteri.

Ytterligare information

För mer information kontakta gärna Malin Skarp, Verkstadschef, tfn 08-553 527 50 eller Johan Karlsson, HR Manager DM/DF, tfn 08-553 806 57.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via Reflex/Jobbsök. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt relevanta intyg. Ansök senast 2021-05-05. Urval kommer att ske löpande så ansök redan idag! JobbID: 20211265

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga