SCANIA CV AB · Publicerad 13 jan 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vill du arbeta med ledarskap och vara med oss och utveckla logistiken på Scania IM i Södertälje och vara en del av vår förändringsresa.

Vi söker en coachande gruppchef med ett brinnande intresse för både ledarskap och logistik där stor vikt läggs vid förändringsledarskapsförmågor.

Du kommer blir en del av
Du ingår i vår logistikavdelning vars uppdrag är driva Scanias reservdels- och förnödenhetsförråd i Sverige med hög leveranssäkehet och kostnadseffektivitet. I ditt team har du 21 förrådsmedarbetare. Du ingår i lokala ledningsgruppen för förrådsorganisationen och rapporterar till logistikchef.

Vad erbjuder vi dig
Du kommer bli en del av en av våra största förändringsresor när vi går från lokal förrådsverksamhet till ett centralförråd. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina medarbetare, kollegor och kunder dvs produktionsenheterna genom hela denna förändringsresa. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att ni har en god arbetsmiljö och god teamkänsla samt att ni upprätthåller rätt kvalitet och kundnöjdhet.

Ledord som säkerhet, ordning & reda, service samt kostnadseffektivitet är viktiga hos oss och du kommer ha personalansvar, ansvar för egen budget, höga ekonomiska värden, anskaffning, samt analyser av olika slag.

Är det här du?
Du är en ledare som är erkänt duktig på att vidareutveckla, inspirera samt skapa gott samarbetsklimat hos dina medarbetare.

Du har:
  • Ekonomi-/logistikinriktad utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av personalledning
  • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av arbete med uppföljning av processer och metoder samt nyckeltal.
Nyckeln till din framgång som ledare är att du är en god kommunikatör som genom dialog skapar förutsättningar för hög trivsel och engagemang hos dina medarbetetare. Du är en trygg och tydlig ledare som får dina medarbetare att förstå vart vi är på väg och prestera sitt allra bästa. Sist men inte minst är du strukturerad, resultatinriktad och har en hög grad av analytisk förmåga.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid. Tjänsten är baserad i Södertälje.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabella Vernersson på tfn 070 161 54 26.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 31 januari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga