SCANIA CV AB · Publicerad 25 mars 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Det är en resa som innebär stora tekniska steg inom effektivare elsystem, hybridutveckling samt lösningar för elektrifiering.

Vår grupp har till uppgift är att stötta avdelningen - System Platform, med praktiskt kompetens och kreativitet. Vi arbetar med flera fokusområden: elektrifierade fordon, prototypkablage för helfordon, helbilsuppdateringar både mjukvara och hårdvara samt stöttar alla special byggda fordon. Detta innefattar bland annat nybyggnationer, ombyggnationer, anpassningar och installationer av kablage och komponenter på fordon. Då vi jobbar i alla utvecklingsfaser har du som ingenjör en stor frihet att vara med att påverka hur idéer ska bli till konkreta lösningar och omsättas i praktiken. I din roll hos oss kommer du att jobba tvärfunktionellt vilket betyder att du har en löpande dialog med ingenjörer, konstruktörer samt övriga inblandade i projekten på Scania. Eftersom vi är involverade i ett antal olika projekt med varierande arbetsuppgifter behöver du vara flexibel som person.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en grupp med nio mekaniker. Vi söker en person som i huvudsak kommer att jobba med ombyggnationer av prototyp fordon inom hybrid och elektrifiering men kommer självklart vara en del av gruppen andra arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar även hybridbyggnationer av både helfordon och komponentinstallationer. Du kommer att få en stor bredd i dina arbetsuppgifter och kommer ständigt att ställas inför nya utmaningar. Detta kommer att ge dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad och en lagspelare. Du är lösningsfokuserad, flexibel samt har en vilja att påverka. Du håller dina lovade leveranser med hög kvalitet och tycker om att arbeta i en värld under ständig förändring. Du kan arbeta självständigt men det inspirerar dig även att aktivt få bidra med dina idéer i ett mindre arbetslag. Lämplig bakgrund är en mekaniker/elektriker med fordonsinriktning, datorvana och kunskap om fordonselsystem. Erfarenhet från elarbete med högspänning är meriterande. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För ytterligare information

Kontakta gärna Gonvel Kako gruppchef EPSF - Electrical System Support tel 08 553 70529, gonvel.kako@scania.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan!

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte över 137 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i TRATON.SE. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Mekaniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga