SCANIA CV AB · Publicerad 15 aug 2019

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Just nu söker Scania montörer till olika enheter inom verkstadsproduktionen.

Arbetsuppgifter

Som montör på Scania monterar du motorer, fram- och bakaxlar, växellådor alternativt buss- eller lastbilschassier. Arbetet utförs på arbetsstationer vilket kräver att du tar ett stort eget ansvar men ställer även höga krav vad gäller samarbete i grupp. För att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scanias kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Din Profil

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och är lyhörd för feedback. Tidigare erfarenhet av arbete inom industri- och produktionsmiljö är meriterande men inget krav.

Du som söker tjänsten har:
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift
  • God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland även tunga arbetsmoment
Ytterligare information

Scania erbjuder en visstidsanställning på 6 månader upp till 24 månader med möjlighet till fast anställning. Alla tjänster avser heltid, 2-skift eller dagtid.

Som ett kvalitativt led i rekryteringsarbetet genomgår alla slutkandidater en bakgrundskontroll och en hälsoundersökning. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Ansökan

Om du är intresserad av att söka tjänsten hänvisar vi till en annons på Randstads hemsida. Detta är en direktrekrytering på Scania i Södertälje men Randstad har hand om hela rekryteringsprocessen. För att komma till denna annons kan du klicka på länken här nedan:

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/montor-till-scania-201216858/

Det går även att gå in på www.randstad.se, skriv Scania i sökfältet så hittar du aktuella tjänster till Scania som Randstad rekryterar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Montör

Inga fler liknande jobb tillgängliga