SCANIA CV AB · Publicerad 30 sept 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Dina arbetsuppgifter

Som objektledare på motorutveckling och sektionen Engine Dynamics leder du det tvärfunktionella arbetet i ditt objekt, vilket kan beskrivas som ett tvärfunktionellt delprojekt, och följer upp arbetet utifrån din tidsplan. Du fungerar som en katalysator i ingenjörernas arbete och representerar ditt objekt i projektgruppen. Arbetet innebär att du har en kontinuerlig dialog med inköp, marknad, produktion och andra utvecklingsavdelningar samt våra tvärfunktioner både inom Scania och Traton. Vi verkar i en global miljö och beroende på uppdrag kommer du att ha kontakter i hela världen. Du är med det en viktig kugge i projekt- och utvecklingsarbetet på motorutveckling där devisen "jobba med helheten, förstå detaljerna" är ditt motto.

Din profil

Du är civil- eller högskoleingenjör och har jobbat några år med utvecklingsarbete, inom produktion eller inköp, och vill nu ta ett större ansvar som en del i din utveckling. Du kanske redan har någon ledande roll eller är nyfiken på ledarskap och nya utmaningar.

Du är drivande och ansvarstagande och har lätt för att bygga upp och verka i nätverk. Du är innovativ och van att planera och driva ditt arbete självständigt och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är nyfiken och har ett brinnande intresse för att förstå hur saker och ting fungerar. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande. Som person vill du ständigt lära dig nya saker samt har en god förmåga att ta till dig ny information och dra slutsatser för att kunna guida dina medarbetare i objekten till resultat.

Som objektledare sitter du ofta mitt i informationsflödet vilket ställer krav på en kommunikativ och pedagogisk förmåga genom att kunna förklara, föredra och redovisa för såväl styrgrupper och ledningsgrupper som för dem som ska utföra jobbet. Du har lätt att få med dig andra mot samma mål och är van att driva möten och arbetsgrupper. En administrativ förmåga och ett sinne för ordning underlättar. Som objektledare är även en positiv inställning, ett prestigelöst förhållningssätt och humor viktiga arbetsredskap.

Kontaktinformation

Är du intresserad och vill du veta mer? Då är du välkommen att kontakta:

Johan Eriksson, gruppchef NMDP, johan_z.eriksson@scania.com,
Anna Andersson, gruppchef NMDC, anna.andersson@scania.com

Ansökan

Skicka in CV, personligt brev samt relevanta betyg/intyg.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga