SCANIA CV AB · Publicerad 5 feb

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med att utveckla världens bästa hytt, då har du möjligheten nu, vi söker objektledare till Scanias hyttutveckling inom Research and Development.

Dina arbetsuppgifter
Som objektledare hos oss kommer du att få jobba med spännande framtidsprojekt som syftar till att ytterligare öka Scanias konkurrenskraft. Förutom att du leder och driver uppdrag inom hyttutveckling kommer du att jobba tvärfunktionellt med bl.a. produktion, marknad, inköp och till viss del med våra externa leverantörer. Du representerar ditt objekt i en projektgrupp.

Söker du en tjänst med varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta ett stort ansvar, är detta jobbet för dig.

Din profil
Du är högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet från produktutveckling, produktion eller projektledning. Vi söker en person med en stark egen drivkraft som har en god samarbetsförmåga och som gillar att jobba strukturerat och vill utmana våra processer för att förbättra. Du är positiv, prestigelös med god förmåga att leda andra människor, har förmågan att lyssna och kommunicera, förstår vikten av att vi ska lyckas tillsammans.
Som objektledare sitter du ofta mitt i informationsflödet vilket ställer krav på en kommunikativ och pedagogisk förmåga genom att kunna förklara, föredra och redovisa för såväl styrgrupper, ledningsgrupper och för dem som ska utföra jobbet.

Arbetet innebär att driva och leda det tvärfunktionella arbetet framåt samt att göra projektarbetsuppgifter som ex. tidplaner, ekonomiuppföljningar m.m. i olika system.

Då arbetsuppgifterna innebär internationella kontakter är det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
För mer information kontakta Eva Borup tel: 08-553 52429

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga