SCANIA CV AB · Publicerad 20 sept 2021

Det är NU skiftet till eMobility sker!
Med bara 22 minuters bussfärd från Stockholms City med våra Scania Go Pendlarbussar når du din nya framtida arbetsplats i Södertälje. Vi söker även ledare till våra anläggningar i Luleå och Oskarshamn.
Scania står inför ett stort kompetensskifte att gå mot helelektriska fordon. Vår verksamhet ställs nu inför många utmaningar och förändringar inom bland annat produktionsstruktur, teknik, logistik och ledarskap.

Vad söker vi efter för ledare?
  • Du har en akademisk bakgrund, civil-/högskoleingenjör, alt Scania Teknikerutbildning
  • Vid avsaknad av ingenjörsutbildning, minst 2 års arbetslivserfarenhet som ledare
  • Svenska och engelska nivå 4 flytande tal/skrift, Gerskalan
  • Meriterande; Erfarenhet från logistik, produktionstekniskt arbete eller från processutveckling inom produktion
Rollen som gruppchef
Vi ser ett ökat behov av gruppchefer inom produktion och logistik. Hos oss kan du kombinera ledarskap med ett utvecklande arbete i en dynamisk produktionsmiljö. Vi söker dig som är en erfaren ledare som drivs av ett utmanande arbete.

Att vara gruppchef inom produktion innebär att leda en verksamhet i förändring med ansvar för personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leveranser. Du ingår i ett verkstadschefsområde tillsammans med ett antal chefskollegor och du rapporterar till Verkstadschefen/Sektionschef. Vissa roller inom Produktion och Logistik kan komma att vara skiftgående.

För oss på Scania är det viktigt med work balance, mångfald, jämställdhet samt inkludering, läs mer om våra kärnvärden.

Rekryteringsprocessen
Denna rekrytering är inte kopplad till en specifik tjänst. Genom att klicka på ”Ansök” anmäls ditt intresse för att arbeta som Gruppchef, du får besvara urvalsfrågor, ange vilket produktionsområde du är intresserad av.

Vi använder oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Matchar din profil något av våra behov i verksamheten kommer du få genomföra arbetspsykologiska tester. En första intervju med vårt Rekryteringscenter kan bli aktuell.

För vissa roller kommer en hälsoundersökning att utföras. Bakgrundskontroll kommer att genomföras på alla våra slutkandidater.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev/CV/betygsunderlag och relevanta intyg. Ansök via Reflex/Scania.com. Sista ansökningsdag är 2021-10-20. JobID: 20214891.

Löpande urval sker.

Vill du veta mer?
Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga