SCANIA CV AB · Publicerad 27 juli 2021

Är du en person som gillar att vara kreativ och är en duktig problemlösare ? Kan du vara den skademekaniker med ett brinnande intresse för branschen, som vi söker ? I din roll som skademekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med plåt och skador på tunga fordon och att du har kunskaper i svetsning.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utföra skadereparationer på chassi, drivlina, hytt/kaross
  • Arbeta med olika material såsom exempelvis stål, aluminium, glasfiber, plast, glas
  • Arbeta aktivt med arbetsorder och försäkringsbolag för arbetsbeskrivning
  • Svetsning i olika material samt riktarbeten på bland annat ramverk
  • Hjulinställningar och axellinjeringar
Din Profil
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför felsökning och reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha en gymnasieutbildning med inriktning tunga fordon eller så har du erfarenhet från branschen och har arbetat med skadereparationer på fordon. Du behärskar svets, spackling och riktning. Utöver det är det mycket meriterande om du har C- och D-behörighet, kan arbeta med hjulinsträllning och axellinjering. Har du även AC-utbildning ser vi positivt på det.

Självklart har du datorvana då många moment kräver detta samt har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Servicechef Joakim Mannestig, 010 - 708 08 43.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan ske under ansökningsperioden med undantag för semesterperioden. Välkommen med din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2020 registrerade Scania Sverige 4 960 tunga fordon samt 488 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 45,3%.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Mekaniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga