SCANIA CV AB · Publicerad 17 juli 2020

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Du blir en del av

På Scania Industrial Maintenance AB, söker vi nu flertalet Underhållsingenjörer.

Du blir en viktigt del då du ingår i ett team som kommer bestå av skiftledare och underhållsingenjörer vars uppgift är att stötta och utveckla lokalt underhåll genom att säkra den tekniska tillgängligheter och mottagandet av nya maskiner. Du rapporterar till underhållschefen för ert område.

Vad erbjuder vi dig
Du får en mycket viktig och utvecklande roll i vårt ständiga förbättringsarbete för att vi ska lyckas nå våra långsiktiga målsättningar både gällande teknisk prestanda och ekonomisk påverkan. Ditt huvudsakliga ansvar är att säkra att underhållsplanen matchar den målsatta tekniska tillgängligheten och att säkra vår reservdelshållning. Exempel på arbetsuppgifter är att revidera underhållsplanen, analysera reservdelshållning, göra ekonomiska och tekniska analyser, ta fram olika typer av beslutsunderlag och rapporter på kort och lång sikt, utföra och driva riskinventeringar, driva tekniska uppdrag, göra leverantörsutvärderingar till inköpsunderlag, ta fram och analysera nyckeltal och skapa månadsrapporter.

Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du
Vi söker dig med högskoleutbildning inom underhållsteknik/maskin med goda kunskaper om lagkrav inom underhåll. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande är kunskaper i tyska. Du har en mycket god allmänkunskap kring PC och Office 365. Meriterande är kunskaper i IBM Maximo och kännedom om Scanias tekniska föreskrifter för produktionsutrustning.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad lagspelare med hög analytisk förmåga, som tar stort ansvar för gruppens leveranser och har utmärkt samarbetsförmåga.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid. Tjänsten är baserad i Södertälje.

Kontakt

För frågor om tjänsten kan du kontakta Erik Vikdahl, Underhållsledare, 08-553 719 56

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga