SCANIA CV AB · Publicerad 27 juli 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Inom underhållsavdelningen på byggnad 178 ansvarar vi för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på bearbetnings maskiner som används för att bearbeta block. Just nu står vi inför stora utmaningar i och med mottagande av ny modern maskinpark och söker erfarna och trygga underhållstekniker med inriktning mot maskinunderhåll.

Vad erbjuder vi dig
Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av gruppchefer, skiftledare, underhållstekniker, specialister, beredare och planerar som tillsammans bildar lokal ledningsgrupp.

Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du jobbar i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen ingår
Planera det löpande underhållsarbete och resurssäkra det tillsammans med skiftledare och gruppchef. Ta fram rapport för nyckeltal, analysera och föreslå förbättringar. Effektivisera och förbättra det planerade underhållet genom årsplanering planera och samordna underhållsstoppen i samråd med produktion, produktionsteknik samt utförare. Bidra till att verksamhetsmålen uppfylls och aktivt deltaga i förbättringsarbete.


Är det här du

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning, högskoleutbildning meriterande och med några års arbetslivserfarenhet inom underhållsarbete praktiskt och taktiskt inom industri (bearbetning, montering och gjuteri). Förmåga att samverka med många olika intressenter, dokumentera och sprida planering, hantera administrativa system och kompetens inom underhållsstrategier.

Du har flytande kunskaper i svenska och kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

För att trivas i rollen som samordnare ser vi att du har en positiv inställning, tycker om arbeta i grupp och att möta människor. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Du tycker om att samarbeta med andra för att lösa din uppgift med kunden, organisationen och leverantörer.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidare tjänst, baserad i Södertälje och arbetstid är dagtid.
Kontakt

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Alexander Kazantsev 0738018929.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga