SCANIA CV AB · Publicerad 7 jan

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Till Scania Industrial Maintenance i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker inriktning mekaniker till produktionsunderhåll på Transmissionsbearbetningen. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner, härdugnar och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.
Som Underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete.
Du bidrar med gott humör hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Problemlösning ser du som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har B-körkort

För ytterligare information kontakta
Tomas Öhgren, Underhållsledare, tfn: 08-553 831 02
Jonas Widlund, HR Business Partner tfn: 08- 553 857 58

Plats: Södertälje
Anställningstyp: Heltid (skift)
Skiftformer: 4-skift samt dagtid.

Ansök via HR InLine/Jobbsök på Scania eller www.scania.com/jobb och bifoga personligt brev, betygskopior och CV senast 31 januari. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik