SCANIA CV AB · Publicerad 3 sept 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Scania Industrial Maintenance söker en underhållstekniker inom tele-/dataområdet till anläggningsunderhåll inom Scanias fastigheter i Södertäle.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att utföra service och underhåll inom brand, larm och säkerhet och tele-/dataområdet. Arbetet bedrivs på Scanias anläggningar i Södertälje. I arbetsuppgifterna ingår även att självständigt söka fel, reparera och underhålla elanläggningar. Du utför också mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentationen inom ditt ansvarsområde hålls aktuell. Utöver det ingår det även att delta i planeringen av långsiktigt underhåll och föreslå samt genomföra förbättringar/rationaliseringar.

Din profil

Vi ser att du har minst en 3- årig gymnasieutbildning med inriktning mot yrket, samt några års erfarenhet av installation och service inom brand-, tele- och datautrustningar. Har du arbetat med service på brand och släckanläggningar ses detta som särskilt meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som:
  • Är utåtriktad och har känsla för service
  • Har förmåga att arbeta självständigt
  • Är analytisk och strukturerad
  • Har viss kunskap inom Office-paketet
  • Har förmåga att kommunicera tydligt med kunder och leverantörer
  • Är noggrann och ansvarstagande
  • Är målinriktad och vilja att se resultat
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Ytterligare information

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Bengt Hedberg Delteus, avdelningschef, 070-668 23 32.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och utbildningsintyg. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga