Sigma IT Consulting · Publicerad 15 nov

Sigma Dynamics söker projektledare till globalt utrullningsprojekt av Dynamics 365. Vi söker dig med mångårig erfarenhet inom ERP- implementationsprojekt. I denna roll erbjuder vi dig möjlighet att gå in med en tillsvidareanställning eller som underkonsult. Placeringsorten är Stockholm, Södertälje med omgående start.

project management, implementation, roll outs, ERP, Microsoft Dynamics AX, Dynamics 365, Sigma IT Consulting, Sigma, Sigma Dynamics

Hur ser rollen ut?

I rollen som projektledare kommer du arbeta nära business och IT ute hos kund och på flera nivåer forma deras framtida ERP. Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Samordna de tekniska delarna av Dynamics 365 piloter, design, miljöer till support och underhåll.

- Löpande rapportera status för de olika aktiviteterna

- Driva utvärdering av kundens egen plattform för integrationer med Dynamics 365

- Designa och ge förslag på hur kunden kan hantera releaser i Dynamics 365.

Vad vi erbjuder:

På Sigma Dynamics levererar vi affärssystem baserade på Microsoft Dynamics. Vi finns på flera orter runtom i Sverige och är ett härligt gäng om ca 60 personer i Sverige och 11 personer i Indien. Här får du arbeta i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till de som fattar besluten, där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi tillämpar givetvis kollektivavtal och tjänstepension enligt ITP. Även flextid och friskvårdsbidrag. Övriga förmåner är bland annat portalen My Benify som erbjuder förmånliga rabatter, samt diverse sociala aktiviteter i form av resor och kick offer med din tillhörande enhet.

Hur ser din bakgrund ut?

Dina personliga egenskaper väger in tungt och du får gärna vara en prestigelös, kommunikativ och positiv person som gillar att bjuda på sig själv och delar Sigmas värderingar om ett öppet, jämlikt och inkluderande samhälle.

Låter kanon, men hur ansöker jag?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan eller via mail. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annie Axedin, annie.axedin@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och hos våra kunder.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga