Skyab AB · Publicerad 12 sept 2019

Vi på Skyab AB är ett glatt, serviceinriktat gäng som alltid sätter kunden i centrum! Vi vill utöka vår verksamhet och söker nu en servicemekaniker att komplettera vår arbetsstyrka.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av att kontrollera, laga, utföra och dokumentera underhåll på uthyrningsartiklar, mestadels mobila arbetsplattformar av olika fabrikat. I uppgifterna ingår att säkerställa att uthyrningsartiklarna är funktionella och fortsatt lämpliga för uthyrning. Du kommer även reparera och utföra underhåll på uthyrningsartiklar på plats hos kund samt fungera som rådgivande teknisk telefonsupport.

Krav:
Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen som servicemekaniker det viktigt att du är noggrann, utåtriktad och med en positiv attityd; en lagspelare som kan ta egna initiativ när det behövs.

Vi söker dig som har:

minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag (inkl. grundläggande el och hydraulik) erfarenhet inom svetsning med tillhörande utbildningar samt B-körkort
Du ska också ha hög känsla för service och alltid ge våra kunder ett gott bemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska, avseende tal och skrift, är nödvändigt.
BE-körkort samt truck-/hjullastar-/teleskoplastare- behörighet är meriterande.

Är detta du? Skicka gärna in ditt CV och personligtbrev via "Ansök nu"
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Mekaniker
Kontakt
Mejla Cristopher Sandberg

Inga fler jobb från Skyab AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga