Tälje Mark · Publicerad 11 jan 2021

 • Trivs du med och har erfarenhet av att arbeta med rapportering?
 • Är du en trygg och kommunikativ person?
 • Har du en bred kompetens som redovisningsansvarig?
Då kan du vara den redovisningsansvarige vi söker till Tälje Mark AB!

Beskrivning av tjänsten

Rollen är att fungera som stöd för ekonomichef främst avseende månadsrapportering till moderbolag samt budget- och prognosarbete med uppföljning, dokumentation och rapportering.
Man fungerar även som kontaktyta till moderbolaget i frågor kring rapportering och redovisning. Tjänsten innebär rapportering på fasta tider/datum som bestäms av moderbolaget. Rollen rapporterar till ekonomichef och placering är på bolagets kontor i Södertälje. Tjänsten är på heltid men för rätt sökande kan även deltid fungera.

Beskrivning av arbetsområden
 • Rapportering till och kontaktyta för koncern-CFO och koncern-Controller i frågor rörande ekonomi och redovisning;
 • Månadsrapporter med tillhörande dokumentation och möten
 • Likviditetsplanering
 • Deltagande i ekonomikonferenser och möten rörande ekonomi internt och mot koncern
Bistå ekonomichef med;
 • Budget- och prognosarbete med uppföljning, dokumentation och rapportering
 • Analys av månadsbokslut, Intäkts- och kostnadsanalyser, avvikelser och nyckeltalsjämförelser
 • Utveckla och effektivisera processer, rutiner och system kring ekonomi och rapportering tillsammans med ekonomichef
 • Utveckla och effektivisera processer, rutiner och system rörande kostnadsstyrning och kostnadsuppföljning på projektnivå
 • Marknadsföring, social media och profilering av bolaget
Vem är du?

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete som redovisningsansvarig. Du lockas av att utvecklas vidare och använda din erfarenhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå kan vara en bra bakgrund alternativt erfarenhet från ekonomiarbete i byggbranschen. Erfarenhet av IFRS regelverk är meriterande samt körkort B.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har en god IT-vana och är en van användare av Officepaketet. Tälje Mark arbetar med Visma som affärssystem.

Du är en trygg, kommunikativ och social person. Du är förändringsbenägen och trivs i en roll och verksamhet där det händer mycket. Du har en känsla för detaljer men är även bra på helhetssynen. Du är dessutom noggrann och strukturerad.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Tälje Mark med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tälje Mark är totalentreprenör och åtar sig mark-, betong- och anläggningsarbeten kopplade till industri, infrastruktur och bostadsutveckling.
Huvuddelen av uppdragen kommer från bl a fastighetsutvecklare, byggnadsentreprenörer och industri men även till stor del offentlig sektor. Uppdragen omfattar allt från schaktning, sprängning och pålning ända fram till finplanering av bostadskvarter och grönytor.
Verksamheten är huvudsakligen fokuserad i området runt Södertälje och södra Stockholm med huvudkontoret lokaliserat i Södertälje.

Bolaget, som idag sysselsätter ca 20 personer, har haft en kontinuerlig stark tillväxt sedan starten år 1993 och omsättningen uppgick 2019 till ca 130 Mkr.
Tälje Mark drivs som ett självständigt bolag men ingår sedan 2018 i industrikoncernen Infrea AB som erbjuder tjänster och service inom infrastruktur och samhällsbyggande.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga