SEOM Sollentuna Enerig & Miljö · Publicerad 17 sept

Driftsansvarig stadsnät till SEOM

Är du intresserad av att bli vår nya ledare och medarbetare som kan ansvara för drift, planering, utbyggnad och utveckling av stadsnätets nätinfrastruktur?

Som ansvarig får du arbeta i en miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du jobbar självständigt med mycket eget ansvar. Du kommer också att ha många kontaktytor såväl internt som externt och ges möjlighet att utvecklas i din roll, både tekniskt och socialt.

Vi ser att du har goda ledaregenskaper, är öppen, kommunikativ, tydlig och proaktiv. Du har även en god förmåga att prioritera och inger förtroende.

Arbetsuppgifter:
  • Driftsansvarig för stadsnätet
  • Personalansvar
  • Kravställare på extern driftspartner
  • Nätutveckling
  • Uppfylla PTS och andra myndighetskrav
  • Samarbeta med underleverantörer och bygga starka relationer till serviceproviders
Kompetens/erfarenhet:
  • Tidigare arbetat med drift och/eller design av stora switchade nät
  • Routingkompetens IPv4 och IPv6, eBGP, OSPF, MPLS, LDP
  • Kunskap om IPTV och multicast, MVR, PIM, MSDP
  • Kunskap om QoS
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av produkter Nokia 7750 SR- och 7210 SAS-familjerna, Alcatel Lucent Enterprises Omniswitch 6450-familjen.

Ansvarsområden:
Utveckling av såväl befintliga som nya produkter för att kunna möta den tekniska utvecklingen samt kundernas krav på leverans. Leda och bidra till en utvecklande miljö.

Som person
Vi förväntar oss att du är strukturerad, noggrann, framåt och handlingskraftig. Du är bra på att kommunicera och tycker om att ha kontakt med både interna och externa parter. Du är med och bidrar till en god atmosfär och lever efter SEOMs värdegrunder Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet.

Du har förmågan att prioritera och arbeta självständigt men har även lätt att samarbeta med andra i organisationen. Du är serviceinriktad, prestigelös och bemöter både externa och interna frågor med smidighet samt lyhördhet. En framgångsfaktor för tjänsten är god kommunikation och att du har en god social kompetens.

Om tjänsten
Omfattning: Tillsvidare, heltid

Placering: Sollentuna

Start: Enligt överenskommelse

Mer information
I denna rekrytering samarbetar SEOM med AH Executives. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Hans Holmqvist på hans.holmqvist@ahexecutives.se eller Niklas Almquist, niklas.almquist@ahexecutives.se

SEOM är en attraktiv arbetsplats med en stark lokal förankring och en nära relation till våra kunder. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. SEOM är en modern och flexibel arbetsgivare som erbjuder goda anställningsvillkor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 95 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är "Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart". Läs gärna mer om företaget på www.seom.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga