Abbvie · Publicerad 9 sept

I rollen som HR-koordinator kommer du att arbeta med HR-administration och stötta chefer och medarbetare därinom.

Du kommer att arbeta nära HR kollegor inom och utanför Sverige och således vara delaktig i övriga HR-relaterade arbetsuppgifter och projekt. Är du sugen på att arbeta i en innovativ verksamhet med det högre syftet att förbättra livet för människor så är denna roll rätt för dig. Tjänsten är placerad i Solna.

Dina ansvarsområden inkluderar bl.a:
 • Personaladministration (hantera avtal, avslut, introduktionsprogram etc)
 • Kontaktperson och kravställare gentemot intern löne ”shared service” lösning lönepartner samt kontrollera och säkerställa löner
 • Pensions- och förmånshantering, kontaktperson mot pensionsbolaget
 • Skapa och förbättra rutiner och processer
 • Sammanställa rapporter och HR-relaterad statistik
 • Behjälplig med rekryteringsadministration
 • Uppdatera personalhandboken
 • Involverad och behjälplig vid förberedelse och uppföljning av medarbetarundersökningar, lönerevisioner, projekt inom kompetensutveckling samt arbetsmiljöarbete
Din bakgrund
 • Universitetsutbildning.
 • 1-3 års erfarenhet av att ha arbetat brett med HR-administration
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
För att lyckas i rollen krävs det att du verkligen gillar att arbeta administrativt. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och gillar att sätta struktur. Som person är du trygg i dig själv och trivs i en akademisk miljö. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med lön.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-09-30.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om oss

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som arbetar för att hitta lösningar på svåra och komplicerade sjukdomar. Ett av våra viktigaste områden är Immunologi, där vi arbetar med reumatiska sjukdomar, psoriasis och inflammatoriska tarmsjukdomar. Andra viktiga områden är anestesi, hepatit C, HIV, RS-virus, Parkinsons sjukdom och prostatacancer. Vi är representerade i 170 länder och har 28 000 medarbetare. I Sverige har vi cirka 150 medarbetare och huvudkontor i Solna. Vårt mål är att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga