Alert Alarm · Publicerad 11 jan

Är du förtroendeingivande, strukturerad och har god samarbetsförmåga? Har du en fallenhet för service och är duktig på att se kundens behov? Då har vi tjänsten för dig!

Alert Alarm räddar liv och skyddar egendom
Alert Alarm är en del av Europas största hemlarmskoncern. Vi är bäst i världen på Gör-Det-Själv lösningar för hemsäkerhet. Med våra tjänster räddar vi liv och skyddar egendom genom att finnas där vid inbrott och brand.

Vad får du hos oss?
  • Vi lovar roliga arbetsdagar med mycket skratt!
  • Vi har en positiv företagskultur och medarbetarnöjdhet i världsklass.
  • Med många unga medarbetare gillar vi ett högt tempo där alla är med och tar ansvar.
  • Vi älskar måndagar och lovar att du med kommer att göra det!
  • Du får möjlighet att utvecklas i en koncern som finns i 14 länder
En vanlig arbetsdag
Som medarbetare på vår customer support är det din uppgift att hjälpa våra kunder med både tekniska och administrativa frågor. Du kommer att ha många dagliga kundkontakter via såväl telefon som e-post och i viss mån även chat eller sociala medier. I varje kundkontakt gäller det att överträffa kundens förväntan.
Utöver dina kundkontakter ingår även administrativa uppgifter, uppföljning av dina tidigare kundärenden, orderhantering samt daglig kontakt med övriga delar i vår verksamhet. På kundsupport har du en mycket bred roll vilket vi tror att du gillar.

Vem trivs här?
Vi tror att den som trivs här är en engagerad person som står för våra värderingar och vill vara en viktig del av vår tillväxtresa. Vår kultur är grunden till att vi har en arbetsplats att vara stolta över.

Vi söker personer som gillar att jobba och vill vara med och bidra till att Alert Alarm stärker sin position som världens bästa hemlarm inom vårt segment. På vägen utlovar vi roliga arbetsdagar med mycket skratt!

Välkommen att söka tjänsten!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi erbjuder ett komplett hemlarm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.
Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med Appen kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem.

Alert Alarm är ett driftsäkert hemlarm med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

Sedan 2015 ingår vi i Verisure Securitas Direct koncernen som är störst i Europa inom hemsäkerhet och finns i 14 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 jan
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga