Andara · Publicerad 13 mars

Vår kund är ett av landets största byggföretag och bygger bl a bostäder, industrifastigheter och kontor över hela landet. Företaget sitter i mycket moderna och trevliga lokaler i Solna.

Beskrivning av tjänsten

Som HR-generalist hos vår kund arbetar du nära verksamheten och stödjer en del av regionen. Du driver och arbetar självständigt med medarbetarfrågor och du fungerar som ett stöd till chefer och medarbetare.
 • Du är van att arbeta som HR-generalist
 • Du är van att stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor
 • Du är van att arbeta verksamhetsnära
 • Du har erfarenhet av rekrytera medarbetare självständigt
 • Du har vana att hantera rehabiliteringsärenden
Dina arbetsuppgifter består av att vara ett operativt chefsstöd i löpande personalärenden, medverka i rekryterings- och attraktionsarbete samt hantera rehabiliteringsärenden. Du är också ett stöd vid fackliga relationer och förhandlingar. Att driva arbete inom arbetsmiljö och kompetensutveckling ingår också i din roll. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina HR-kolleger. Till ditt stöd har du också företagets arbetssätt samt övrig HR-organisation, exempelvis HR-specialister inom arbetsrätt, rehabilitering och rekrytering.

Din profil:
Du har 2 - 5 års bred erfarenhet av operativt HR-arbete i en organisation med olika kollektivavtal. I grunden har du en akademisk utbildning eller motsvarande inom personal/organisation. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet och praktiskt kunskap inom HR-området.
 • Du har minst två års erfarenhet av operativt HR-arbete
 • Du har erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal
 • Du är självständig och tar egna initiativ
 • Du gillar att bygga god relationer
Som person är du självständig, initiativtagande och har en stark drivkraft att genomföra och avsluta dina uppgifter. Det är viktigt att du har ett konsultativt och coachande förhållningssätt. Du är engagerad, kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer.

Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Svante Norin på mejl svante.norin@andara.se eller telefon 0708 - 571152 vid frågor om tjänsten.

OBS OBS OBS OBS: vi tar inte emot ansökningar via mejl!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 mars
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga