Azets Insigh · Publicerad 20 aug 2019

Gillar du att arbeta i en miljö som präglas av utveckling och ambition där du ständigt präglar efter att förbättra din egna och dina kollegors prestation. Kliar det i fingrarna när du ser en ineffektiv process? Nu söker vi på Azets nya kollegor till kontoret i Solna!

I varje team arbetar vi ungefär 8-12 redovisningskonsulter med olika erfarenheter och bakgrund vilket betyder att kunskapsutbytet är högt. Hos oss finns möjlighet att både arbeta i ett team med fokus på mindre kunder vilket innebär att du kommer sköta hela redovisningsarbetet från ax till limpa. Det finns även team som fokuserar på större kunder där du endast sköter delar av kundens redovisning och ofta i deras egna system. Hos oss har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt redovisningsteam där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion. Azets är ledande i Norden gällande redovisning, lön och HR.

I rollen som redovisningskonsult på Azets kommer du ha en viktig funktion då du kommer vägleda, stötta och utveckla dina kunder. Hos oss på Azets får du en stor plattform och stora utvecklingsmöjligheter. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, redovisning och rådgivning till kund! Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra arbetstoppar och drivs av att vara de bästa stödet för våra kunder!

Rollen innehåller:
  • Kundansvar
  • Löpande bokföring
  • Balansavstämningar
  • Momshantering
  • Månads/period rapportering
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
  • Digitalisering & Automatisering
Som redovisningskonsult på Azets har du tillgång till flexibla arbetstider, massage på kontoret och vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling. Vi kan ge dig både trygghet i din anställning men även utmaningar för din utveckling!

Hos oss värdesätter vi starkt vår kultur och du kommer trivas hos oss om du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för att skapa och arbeta utefter tydliga strukturer. Utöver det behöver du gilla att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och vara van vid att ha kunden i fokus.

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är självgående i löpande bokföring, årsbokslut och årsredovisningar. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system.

Intresserad?

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Jacob Good på jacob.good@azets.com. Intervjuer sker löpande. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga