Azets Insight · Publicerad 12 juni

Vi söker dig som har ett stort intresse för utveckling och systemintegration. Är du redo att ta ett nytt steg och utvecklas inom din roll som integrationsutvecklare? Vi erbjuder vi dig att jobba i en miljö med stora och riktigt spännande kunder. Vi expanderar vårt IT team och vill ha med dig på vår resa!

Hos oss kommer du i kontakt med både befintliga och nya kunder för att genomföra deras integrationer. Du kommer tillhöra vårt IT team och idag är vi sju medarbetare som sitter i Sverige. Vi verkar i en internationell miljö och du kommer ha ett nära samarbete med några av dina kollegor i Rumänien då integrationsutveckling sker även där.

Som integrationsutvecklare är du delaktig i flera parallella projekt och hanterar även viss kunddialog inom projekten. Ofta kommer din roll att vara central i integrationsprojekt och du kommer därför ha många olika kontaktytor, både internt och ute hos kunder

Vi är ett teknikintensivt bolag som växer starkt. För dig innebär det utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du omges av kompetenta kollegor vilket ger en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling. Du kommer vara placerad i våra nya lokaler i Solna Business Park.

Vad kommer du jobba med hos oss?
 • Genomföra förstudier, integrationer, anpassade lösningar och uppgraderingar åt Azets kunder eller internt hos Azets
 • Delta i utarbetandet av kundens processer för att få bästa effekt av utvecklad lösning
 • Ansvara för och underhålla teknisk dokumentation löpande
 • Delaktig i ändringshantering och support av befintliga och kommande utvecklingsuppdrag
Vem är du?
För att lyckas i din roll behöver du förstå våra kunders problematik samt tycka att det är roligt att arbeta i en konsultroll. Som person är du självgående, prestationsorienterad, och du gillar att få ett stort ansvar och att ta egna initiativ. Vi ser även att du är intresserad av och håller dig uppdaterad inom utveckling och ny teknik samt att du är driven nog att hjälpa oss att använda den. Att se möjligheter snarare än problem är naturligt för dig och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du gillar att jobba tätt ihop med kunder, konsulter och utvecklare i effektiva och agila team.

Vidare ser vi att du har:
 • Utbildningsbakgrund inom IT, med fokus på programmering
 • Goda kunskaper inom C#
 • Goda SQL kunskaper
 • WS-API:er (SOAP, REST)
 • Vana av att vara delaktig i lösningsdialog med kund
 • Omsätta krav till lösningsspecifikationer, samt utveckla, testa och implementera lösningarna
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Intresserad?
Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta michael.melin@azets.com
Vi kallar till intervjuer löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 juli
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Azets Insight AB