Barona · Publicerad 3 juli 2020

Vi söker nu efter ett flertal borrare till vår kund Rototec för längre uppdrag.

Du kommer att arbeta som borrare tillsammans med en erfaren grupp för att lära dig yrket.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet då du kommer att jobba måndag-lördag varannan vecka och vara ledig varannan vecka, vilket innebär att det är långa dagar när du jobbar.

Det är också viktigt att du kan resa i jobbet och ligga borta din arbetsvecka då man har kunder från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Arbetet sker utomhus året runt så är det en stor fördel om har tidigare erfarenhet av att arbeta utomhus.

Din placeringsort kan vara Stockholm, Tranås, Alingsås eller Umeå beroende på vart du bor.

Kvalifikationer
  • C-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
Du har minst någon teknisk utbildning på gymnasienivå. Önskemål är att du har erfarenhet av maskiner, kan vara från tågbranschen, bilbranschen eller kanske från traktor eller annat fordon. Du har både erfarenhet, kunskap och framför allt intresse av att laga maskiner.

Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information kontakta: Nino Muftic, nino.muftic@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 juli 2020
Ort
Solna
Antal Tjänster
6

Inga fler liknande jobb tillgängliga