Björn Borg AB · Publicerad 2 dec 2020

Är du en målmedveten och erfaren redovisningsekonom som är mode- och sportintresserad? Vill du göra skillnad och ingå i dynamiskt bolag? Då kan tjänsten på Björn Borg vara rätt tjänst för just dig!

Vi som jobbar på Björn Borg drivs av att få våra konsumenter att känna sig aktiva och attraktiva. För att kunna erbjuda slutkonsumenter produkter i världsklass, krävs inte bara passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse. Det krävs också ett team i världsklass som vill utvecklas tillsammans med företaget. Om du är en mode- och sportintresserad person med ett brinnande intresse för att göra skillnad så kommer du att passa in hos oss!

Vi söker nu en driven senior redovisningsekonom som vill vara med och fortsätta utvecklas inom Björn Borg. Som Senior Redovisningsekonom ingår du i redovisningsgruppen tillsammans med fyra andra. Du rapporterar till Redovisningschefen. Du sitter på Björn Borgs huvudkontor i Frösundavik i Solna, mitt i Hagapartken precis intill Brunnsviken. Ett fräscht kontor fullt med träningsmöjligheter både inomhus i husets gym och utomhus bland löparspår och parkstigar med vacker utsikt.

Tjänsten som Senior Redovisningsekonom innebär allt från leverantörsreskontra, löpande redovisning till bokslut och årsredovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Lönerapportering samt avstämning mot extern byrå
  • Moms och skatt
  • Årsredovisning
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
  • Kontakter ut i organisationen
  • Bidra till processutveckling, driva projekt samt att utveckla användandet av affärssystemet
Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av självständigt arbeta med kvalificerat redovisningsarbete från internationell miljö.

Vidare har du goda kunskaper i engelska och Excel. Har du erfarenhet från varulager och/eller retail samt Navision är det meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är duktig på att prioritera, är förändringsbenägen och engagerad. Vidare är du noggrann och ansvarstagande. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen.

För att trivas på Björn Borg ser vi att du gillar att träna och trivs i en miljö som präglas av sportmode och stark team-anda.

Ansök och bli en av oss på Björn Borg

I denna rekrytering samarbetar Björn Borg med Mpya Finance. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim på telefon 070- 842 13 77 eller mail maria.brisheim@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Björn Borg satte ribban. Denna legend förändrade tennisen från konservativ till en bubblande scen för människor med vinnarattityd och kämparanda. Hos Björn Borg AB är denne game-changer vår inspiration.

Björn Borg är ett internationellt varumärke vars viktigaste produktkategorier är underkläder och sportkläder. Vår ambition är att bli ett ledande internationellt sportmodevarumärke och vi finns idag representerade på ca 30 marknader.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga