Centric Professional · Publicerad 18 okt

Centric söker för kunds räkning ett flertal riktigt vassa Databasadministratörer med olika inriktningar med placering i Solna, Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inom avdelningen Server & Database Management där gruppens huvudsakliga ansvar är installation, drift och underhåll av kunders databasmiljöer. En naturlig del i din vardag kommer vara kontinuerlig dialog med kund.

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du har erfarenhet av arbete i större kundmiljöer och för att lyckas i rollen är du strukturerad och resultatorienterad samt faller det dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Du har ett brinnande intresse för teknik samt en vilja att vidareutvecklas. Vi tror du har förmågan att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är dessutom väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.

Goda kunskaper inom några av följande områden förväntas:
 • MS SQL, inkl kluster (Always On)
 • Oracle databas.
 • MySQL (inkl. redundans)
 • Windows Server
 • Red Hat, Debian
Meriterande:
 • Oracle RAC
 • Erfarenhet av arbete med Servicenow
 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL
 • Certifieringar ifrån Oracle, Microsoft eller andra relevanta certifieringar
 • Kunskap och erfarenhet av Hyper V, VMware, SAN och serverhårdvara
 • Produkt och tjänsteutveckling
 • PostgreSQL
 • Scriptspråk: Powershell, Bash, Pearl och Python
 • SAP HANA
 • Maria DB
Om kunden

Kunden är en helhetspartner inom IT och kommunikation.Med egen konsultkår, deras två datacenter och världens största molnleverantör i ryggen kan dom ta hand om hela eller delar av kunders IT oavsett om den levereras inhouse, i molnet eller i en hybrid lösning.

Kunden berättar:

Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. De är ägare av tidningen du läser på väg till jobbet, varumärket du bär på dina kläder eller din teleoperatör. Det är banken där du lånar och sparar dina pengar, affären som bygger sin verksamhet på nätet, forskningsinstitutet som letar lösningen på världens sjukdomar eller skolan där läroplanen bygger allt mer på digitala lektioner och verktyg. Precis överallt finns våra kunder och de har alltid nya utmaningar som vi får ta del av och hjälpa dom med. Men alla har de gemensamt att dom ställer absolut högsta tänkbara krav på kundservice, specialistkunnande, IT som fungerar 24/7 365 dagar om året.

Hos oss får du jobba med de senaste teknologierna i ett fantastiskt team med 450 skickliga kollegor som liksom du brinner för IT och kommunikation samt den nytta den gör för våra kunder.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Thomas Florentin på tfn: 0734-159352 eller thomas.florentin@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, servicedesk, konsult, consultant, data, IT-technician, Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga