Coor Service Management · Publicerad 22 aug

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Nya Karolinska Solna blir ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När vi är i full drift 2018 kommer vi att vara ca 330 medarbetare.

Vi söker nu en gruppchef till Logistikcentralen, med anställningsstart omgående.

Om rollen
Logistikteamet arbetar nära vårdverksamheten på sjukhuset och består av tre delar - Logistikcentral, Servicelogistik och Teknisk Logistik. Arbetssätt och rutiner utgår från samma försörjningsprinciper som vårdverksamheten arbetar efter - Just-in-time-leveranser, minimal lagerhållning och korta ledtider. Rätt sak ska finnas på rätt plats, i rätt tid och i rätt mängd.

Logistikcentralen hanterar allt inkommande och utgående gods på sjukhuset, och som gruppchef har du personalansvar för de ca 15 medarbetare som arbetar där. Med stöd av gruppledare ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och kvalitetssäkring av gruppens dagliga arbete. I rollen ingår att självständigt leda och utveckla logistiktjänsterna i nära dialog med vårdverksamheten.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Dagligen samordna och leda tjänsteleveransen enligt uppsatta mål och handlingsplan
  • Rekrytera, introducera och utveckla medarbetare
  • Upprätthålla och utveckla en god och affärsmässig kommunikation med kund och leverantörer
  • Aktivt driva förbättringsarbete för att minimera avvikelser och öka effektiviteten
  • Hantera inköp av varor och tjänster
  • Samverka med övriga gruppchefer
  • Ekonomiuppföljning för det egna området samt vara delaktig i budget- och prognosarbete
  • Delta i arbete med utveckling av avtalet samt merförsäljning
Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande, samt arbetslivserfarenhet av arbetsledande roll och/eller personalansvar. Vi ser även att du har erfarenhet av verksamhetsplanering samt att du är van vid direktkontakt med kund och/eller leverantör.

Är du utbildad inom LEAN eller liknande modell för förbättringsarbete ser vi det som meriterande. Likaså är det ett plus om du har erfarenhet av arbete inom godsmottagning, posthantering, transportplanering eller liknande. Meriterande är även arbetslivserfarenhet av sjukhus- och labbmiljö, erfarenhet inom projektledning och om du tidigare har arbetat med ekonomi/budgetarbete.

Du har datorvana och din svenska och engelska är god i tal och skrift. Truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en aktiv och inspirerande ledare med förmåga att motivera och bygga ett framgångsrikt team. Du ger energi, sprider positiv anda och leder genom att agera som ett föredöme. Vi tror att du är en affärsmässig problemlösare som ser utmaningar i förväg och som inte är rädd för att agera och fatta snabba beslut när det behövs.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt eget och gruppens arbete på ett effektivt sätt. Du förstår vikten av att nå uppsatta kvalitetsmål, genomföra aktiviteter och styra medarbetare mot en expansiv riktning. Du är öppen för nya idéer och trivs med att aktivt driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi ser också att du har förmåga att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Som gruppchef är du en ambassadör för både Coor och logistikleveransen, varför det är viktigt att du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer med olika verksamheter på sjukhuset. Din kommunikation är tydlig och du når ut med ditt budskap på ett enkelt och effektivt sätt.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j13142
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Rudman på telefonnummer 010-559 57 31.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga