Coor Service Management · Publicerad 8 sept

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss?

Vi söker nu fler stjärnor till vår lokalvårdsleverans på sjukhuset!

Först och främst hjälper du dem som jobbar inom vården att göra det de gör allra bäst - rädda liv. En typisk medarbetare hos oss är stolt över detta och känner att det bidrar till ett bättre samhälle och en bra magkänsla inför och efter en arbetsdag. Du har även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på.

Då vi anställer ett stort antal nya medarbetare i takt med att de olika sjukhusbyggnaderna tas i drift, kommer den här annonsen att vara öppen för ansökningar under en längre period. Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker i turordning. Anställningsstart sker sedan enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen
Nya Karolinska Solna blir ett av världens mest moderna sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor, Nya Karolinska Solna, ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med vårdpersonal, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Vi tillämpar provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt SRY-yrkesbevis. Coor tillhandahåller utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare.

Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och gruppledare, att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården på sjukhuset. Arbetsuppgifter är bl.a. städning av vårdlokaler med olika hygienkrav, städning av kontor och övriga personalytor, hantering av städvagnar och material i städcentralen, golvvård samt storstädning.

Då sjukhuset håller öppet dygnet runt, året runt, schemalägger vi arbetspass enligt följande alternativ: vardag inklusive helg, kväll inklusive helg, natt inklusive helg, alternativt skiftarbete. Samtliga scheman avser heltidstjänster.

Vad vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom lokalvård alternativt stor vilja att lära dig detta yrke.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Kontakt och övrig information
Vi är stolta över att arbeta med diskrimineringsfri rekrytering. Alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi tar därför inte emot CV eller personliga brev, utan du ansöker genom att registrera dig direkt i vårt system.

Klicka här för att starta din ansökan: http://hpr.to/j10232

Behöver du mer information är du välkommen att mejla till: rekrytering.karolinska@coor.com
På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga