Cramo AB · Publicerad 9 juni 2021

RollenI samarbete med dina kollegor i HR-teamet och chefer i verksamheten ansvarar du för att identifiera, analysera och sammanställa verksamhetens utbildningsbehov och omsätta detta till utbildningsinsatser och verktyg som främjar kompetens- och karriärutveckling. Vissa läraraktiviteter genomförs av dig eller dina kollegor, medan andra möjliggörs genom externa leverantörer. I ditt ansvar ingår att utveckla och genomföra våra befintliga chefs- och ledarskapsutbildningar.

Ett annat strategiskt viktigt område är att effektivisera våra HR processer, bland annat vår utvecklaprocess där vårt medarbetarsamtal, Cramodialogen, ingår som en central del.

För att driva utveckling och få delaktighet i våra uppdrag arbetar vi med olika verktyg, såsom workshops, webinarier, seminarier, som du tillsammans med dina kollegor tar fram och faciliterar.

I arbetet ingår även att ansvara för företagets introduktionsprocess. Med en genomtänkt introduktion får vi våra medarbetare snabbt på banan och ger dom bästa förutsättningar för att utvecklas. Du rapporterar till Head of HR.

Om dig
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av arbete med utbildning och kompetensutveckling på operativ, taktisk och strategisk nivå. Du har en akademisk utbildning inom HR, beteendevetenskap, pedagogik eller motsvarande. Du har erfarenhet av förändringsledning samt att ta fram och genomföra chefs- och ledarskapsutbildningar och vana att facilitera grupper.

Det tekniska sköter du galant, alltifrån e-learning och LMS. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi tror även att du är målinriktad i din strävan att åstadkomma goda resultat för verksamheten. Genom god samarbetsförmåga, gott omdöme och väl utvecklad kommunikationsförmåga bygger du nätverk genom tillit och förtroende.

Vad erbjuder vi dig?
På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

AnsökaI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga