Duo Asfalt AB · Publicerad 22 aug

Är du vår nya Platschef i Stockholmsområdet?

Det går bra för oss! Duo Asfalt växer och därför söker vi nu en Platschef till ett av våra större projekt i Stockholmsområdet.

Dina arbetsuppgifter innebär att du har det yttersta ansvaret på byggarbets-platsen. Arbetsuppgifterna kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig. Du kommer att vara både projekt- och teamledare. Du kommer i din tjänst att ansvara för projektets hela genomförande, från ax till limpa. Planering, logistik, tekniska lösningar, kvalitet, miljö, tid, arbetsmiljö och ekonomistyrning är områden som du kommer att ansvara för. Du är även den som samordnar våra underentreprenörer.

Du genomför också tekniska och ekonomiska avstämningar, utvärderingar och prognoser parallellt med att du säkerställer att lagar och andra krav för verksamheten följs.

Vi erbjuder en central, utmanande och omväxlande roll i ett expansivt företag, där du kommer tillåtas att växa och utvecklas tillsammans med företagets Stockholmsavdelning. Som vår Platschef blir du i högsta grad delaktig i det spännande arbetet med att bygga framtidens hållbara företag. Hos oss finns stora möjligheter till personligutveckling.

Din bakgrund. För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har arbetat som platschef tidigare, eller arbetsledare under minst 5 år inom liknande verksamhet. Din erfarenhet gör att du enkelt kan kommunicera med personer både internt och externt. Vi lägger också stor vikt vid din personliga kompetens, marknadskännedom och dina upparbetade befintliga lokala nätverk inom branschen.

Du är platschefen som brinner för det du gör och som alltid sätter medarbetarna samt projektet/affären främst!

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi strävar efter en jämnare könsfördelning och en modernare byggbransch.

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal.

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på telefon 0733- 67 06 60.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Duos vision är att vara en av de ledande aktörerna inom anläggningsbranschen. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer med våra beställare och utför arbeten med ett helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Grundarnas mångåriga erfarenhet inom branschen ger oss en stark och solid grund att stå på. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant och vara en attraktiv arbetsgivare. Trots att vi ständigt växer så är det viktigt för oss att behålla den familjära känslan i bolaget och att alla medarbetare ska känna sig involverade och sedda. Vi är idag verksamma i Mellan- och Sydsverige med huvudkontor i Göteborg och är 30 anställda och omsätter drygt 50 Mkr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Duo Asfalt AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga