Euromaint Rail · Publicerad 8 apr 2021

Vi söker anbudsansvarig till Sveriges största bolag inom tågunderhåll - Euromaint!

Har du tidigare erfarenhet av anbudsprocesser och vill vara med och utveckla Euromaints affär och kundrelationer? Är du dessutom resultatorienterad och kommunikativ? Bra! Då kan detta vara en roll för dig.

Som Anbudsansvarig på Euromaint kommer du genom ditt arbete vara med att bidra till att Euromaint Rail vinner nya affärer genom optimerade och konkurrenskraftiga erbjudanden. Här erbjuds du en spännande roll i ett framtidsorienterat bolag med god chans att vidareutvecklas inom företaget på sikt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer att erbjudas ett arbete i ett expansivt företag där du har möjlighet att utvecklas och utmanas. Trivs du i en dynamisk miljö där du har stora möjligheter att vara med och sätta inriktningen framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den globala koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att ta ansvar för hela anbudsprocessen vilket bland annat innefattar ledning, struktur, framtagning av material, samordning och kvalitetssäkring. Du fokuserar på att utveckla nya affärsmöjligheter samt att bidra i arbetet med att maximera utfallet av samarbeten med kunder där avtal slutits. Du ansvarar för hela anbudsprocessen från början till slut.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Leda hela eller delar av anbudet i enlighet med anbudsprocessen.
  • Ansvara för att anbudsarbetet planeras, produceras, valideras och överlämnas till kund inom utsatt tid.
  • Upprätta anbudstidplan för hela anbudsarbetet
  • Genomföra kundförhandlingar tillsammans med övriga förhandlingsteamet (till exempel försäljningsansvarig, delprojektledare och jurist)
  • Projektleda anbudsarbete i samarbete med andra funktioner i bolaget
  • Genomföra WINN/loss analys av det interna anbudsarbetet inom anbudsgruppen tillsammans med försäljningsansvarig.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du även ansvara för att etablera och utveckla avtalsvillkor och affärsmodeller samt tillsammans med försäljningsansvarig upprätta och dokumentera GAP analyser som möjliggör att förhandlingsarbetet kan följas avseende förändringar av avtalsvillkor, omfattning, risker och prissättning genom hela anbudsarbetet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning samt/eller minst fem års relevant erfarenhet inom liknande roll. Du får gärna ha kunskap av teknisk producerande verksamhet inom järnvägs, kraftgenerering- eller anläggningsbranschen.

Som person är du pålitlig, ansvarstagande och bidrar med din kompetens. Vidare är du resultatorienterad och gillar när du själv får skapa en tydlig struktur för ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor både inom organisationen och externt så du har att lätt för samarbeta och trivs i interaktion med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 apr 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp , Bolagsjurist

Inga fler liknande jobb tillgängliga