Evry Card Services · Publicerad 2 dec

Vill du jobba med att säkra kvaliteten för samhällskritisk infrastruktur för betalningar? Har du tidigare erfarenhet som ledare? Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med komplexa distribuerade system? Söker du en bred tjänst som innehåller både operativt arbete och strategiska beslut?

Då tror vi att du vill söka tjänsten som gruppchef för gruppen Test & QA på EVRY Card Services AB!

Här får du chansen att utvecklas i en bransch under stor förändring där gränserna mellan mobila betalningar, bankbetalning och kortbetalningar minskas och suddas ut. Utmaningen ligger i att få gruppen att ta nästa steg och utveckla våra automatiska tester. Det är en självständig roll med mycket eget ansvar, frihet och stora möjligheter att bestämma hur vi som företag ska kvalitetssäkra vår leverans i framtiden. Så vill du vara delaktig i att leverera samhällskritisk infrastruktur samt att arbeta i ett av Nordens största IT företag med goda möjligheter till att bredda din karriär så är detta steget för dig.

Arbetsuppgifter

Tjänstebeskrivning
Gruppen för Test & Quality Assurance är en del av avdelningen System Development på EVRY Card Services, Acquiring. Gruppen ansvarar för integrations- och acceptanstester med kunder och partners som ansluter till våra tjänster och för funktions- och regressionstester av våra system vid produktutveckling. Gruppens arbete sker huvudsakligen i projektform och omfattar, analys av krav och design av system för att säkerställa dess funktion och testbarhet, ta fram strategier för test och designa testfall, exekvera testfall och följa upp på eventuella kvalitetsbrister med interna och externa intressenter, ta vidare testfall, testdata och testmiljö till automatiserade tester under och efter projekt.

Konkret skulle dina uppgifter vara
 • Leda gruppen (i dag fem personer) i dess dagliga arbete.
 • Planera arbetet på kort och lång sikt tillsammans med gruppchef för utvecklare och med projektledare.
 • Vidareutveckla testprocesser och arbetssätt, där automation står högt på agendan.
 • Leda och utföra tester i projekt.
Utbildning/erfarenhet

Som person är du handlingskraftig och ansvarstagande. Du har ett starkt och tydligt ledarskap men är även lugn och stabil som person där du håller huvudet kallt under pressade situationer. Vidare är du lösningsfokuserad med god förmåga att prioritera och se vad som behöver göras. Är du en person som har ordningssinne och struktur, kombinerat med en mycket goda analytisk förmåga så är detta tjänsten för dig! Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Vi ser att du har:
 • Erfarenhet som ledare med direktrapporterande personal.
 • Akademisk examen inom systemvetenskap, datalogi eller med liknande analytiskt/matematiskt innehåll.
 • Något eller några år som testare eller liknande analytisk roll inom transaktionsintensiva system, gärna inom bank/finans
 • God förmåga att formulera sig i tal och skrift på engelska och svenska
 • Bekväm med tekniska verktyg som t.ex. SQL, Bash m.m.
 • Praktisk erfarenhet av minst ett skript- eller programmeringsspråk, t.ex. Python, Groovy eller liknande
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av testverktyg som Iliad T3, Robot Framework, SOAP UI, Selenium m.fl.
 • Erfarenhet av att arbete med SQL för analys och rapportering
 • Kunskap inom/erfarenhet av kryptografi och nyckelhantering
- Erfarenhet av kortbetalbranschen, EMV och PCI DSS
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EVRY är ett av de ledande IT-företagen i Norden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga