Green Cargo · Publicerad 21 jan 2021

Var med och bidra till en hållbar verksamhet som Systemägare inom IT - Finans på Green Cargo i Stockholm!

Green Cargo erbjuder dig att bli en del av framtidens logistikföretag som just nu går igenom en stor digitaliseringsfas! Som Systemägare är du länken mellan IT och verksamhet där du deltar i projekt som påverkar hela organisationen.

Över 95 procent av Green Cargos transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är nära noll. Detta innebär att för varje dag som du är på jobbet gör du en insats för miljön och svenskt näringsliv.

Vi erbjuder dig
  • Att få vara en del av en spännande transformationsresa där IT fyller en viktig funktion
  • En central och betydelsefull roll där du får känna ägandeskap och deltar i projekt som påverkar hela Green Cargos finansverksamhet
  • En arbetsgivare som värnar om dig och där företagskulturen genomsyras av värderingarna: vi bryr oss, vi har koll, vi vågar och vi levererar.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Systemägare tillhör du IT - avdelningen och ansvarar för IT-system och arbetsprocesser på finansavdelningen. Du kommer driva förändring och initiativ samt delta i projekt för att se till att avdelningen har rätt förutsättningar att kunna leverera värde för framtiden. Mer specifikt kommer du att:
  • Kravställa och samla verksamhetens behov samt driva dessa vidare mot de externa och interna utvecklingsteamen
  • Ansvara över budget och prioritera initiativ
  • Stötta verksamheten och de agila teamen med att ta fram stories
  • Stötta och involveras i projekt som är verksamhetsövergripande.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba tillsammans med fyra andra Systemägare. Ni jobbar i gemensamma projekt samtidigt som ni ansvarar för enskilda områden i verksamheten. Du kommer representera IT i Finans ledningsgrupp.
Det trevliga och kompetensrika teamet hälsar dig välkommen till ett företag som verkligen ligger rätt i tiden! Du kommer arbeta på kontoret som är beläget i Solna i Stockholm.

Mer om dig

Här kommer du trivas om du är en person som gillar förändring och möjligheten att kunna påverka såväl miljö som företag. Dessutom är du ansvarstagande och gillar att leverera service och resultat. Att sprida kunskap och driva förändring ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du kommunicerar flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll, helst inom finans eller logistik. Du har exempelvis varit systemägare, drivit projekt och skrivit user-stories. Du har god erfarenhet av kravställning och behovsanalys. Du har tidigare arbetat med ERP-system, gärna SAP och har därmed förståelse för det ekonomiska flödet. Du finner även ett intresse i att arbeta agilt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga