JM AB · Publicerad 18 jan

JM är inne i en tillväxtfas och breddar sitt erbjudande och lanserar förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar genom JM@home AB. Bolaget kommer att arbeta med långsiktig förvaltning och boendenära tjänster, allt för att möjliggöra en enklare vardag och mer bekymmersfritt boende för våra kunder.

Är du intresserad att jobba med oss i JM@home AB? Vi söker en ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom som vill vara med att skapa och utveckla nya affärer och bygga upp en ny organisation. Du drivs av engagemang och nyfikenhet för ekonomiska tjänster som ska underlätta förvaltningen i bostadsrättsföreningar. Du är affärsdriven och har hög känsla för service och kundfokus. Vi erbjuder dig en rolig, kreativ och nyskapande miljö där allas bidrag väger lika för att skapa ett vinnande bolag inom JM och bostadsmarknaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med en ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som ekonomisk förvaltare/redovisningsekonom hos oss kommer du att ha helhetsansvar för ett antal bostadsrättsföreningars ekonomiska redovisning. Ditt arbete kommer bland annat att handla om bokföring, löpande redovisning, upprätta budgetförslag, prognos och bokslut. I rollen ingår många kundkontakter och din roll är också att vara ett stöd för våra kunder när det gäller ekonomisk rådgivning. Vidare ingår att delta vid styrelsemöten och stämmor kvällstid i bostadsrättsföreningar.

Utbildning / Erfarenhet

Vi tror att du är utbildad redovisningsekonom med relevant påbyggnadsutbildning eller har motsvarande kvalifikationer. Du har en gedigen erfarenhet av redovisning och vi ser även att du tidigare arbetat med bostadsrättsföreningar gärna inom nyproduktion. För att trivas hos oss tror vi att du är en självgående person med lång erfarenhet och känner dig trygg i rollen med att självständigt ansvara över redovisningen. Du ska vara affärsdriven, initiativrik och tycka att det är roligt att lära dig nya saker. Då arbetet innehåller mycket kundkontakter är det mycket viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv som person.

Om JM AB

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JMs största delmarknader är storstadsområdena Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö/Lund och Oslo-området i Norge. Vår strategiska inriktning är tillväxtmarknader i Norden där vi skall vara ledande projektutvecklare av kvalitativa bostäder.
Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.
JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.
JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har 2 500 medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga