JM AB · Publicerad 7 okt

Vi söker nu efter en Rekryteringsansvarig till vår kund JM. Detta är ett konsultuppdrag via Wise professionells på 75-100% med start i början av december och som pågår fram till och med sista juni. JM har sitt kontor i fina lokaler på Gustav III:s Boulevard i Solna.

Ditt uppdrag

Ditt huvudansvar är att som projektledare driva två stora rekryteringsprojekt. Dels vårt årliga traineeprogram, som är ett väletablerat koncept riktat mot nyexaminerade civilingenjörer, samt starta upp och driva ett helt nytt centralt rekryteringsprojekt. Du kommer att vara kravställare mot rekryteringspartner i dessa två rekryteringsprojekt och vara delaktig i att utveckla JMs rekryteringsstrategier för olika kritiska befattningar samt planerar och genomföra insatser utifrån dessa. Du kommer i din roll att stötta våra chefer och lokala HR chefer i övergripande rekryteringsfrågor. Du rapporterar till JMs HR direktör.

Din bakgrund

Du har ca 5 års erfarenhet från rekrytering i en roll som HR generalist eller som rekryterare samt en akademisk utbildning inom HR. Du är intresserad, nyfiken och vill bidra till att utveckla JM. Som person är du självgående, förtroendeingivande, lyhörd och har en god kommunikationsförmåga, är stabil och trygg i dig själv.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om kunden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, och Finland. All verksamhet ska främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Large Cap, och omsätter ca 13 miljarder kronor med ca 2 200 medarbetare.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 073-961 30 12) och konsultchef Åsa Wallegård Fröblom (asa.wallegard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga