Konfidentiell · Publicerad 28 jan 2021

ValueOne söker en rutinerad prognos- och inventeringsanalytiker med erfarenhet av Sales & Operation planning för ett uppdrag på 16 månader till vår kund i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
Detta är ett uppdrag där du kommer att ansvara för stötta Sales & Operations planning med prognoser och analyser inom demand planning. Ditt uppdrag är att analysera, värdera och sammanställa information rörande övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg samt order-, lager- och transportflöden. Du samarbetar med stakeholders inom supply chain, försäljning, marknadsföring med flera

Du kommer också att ansvara för analyser, hantering av masterdata och rapportering rörande företagets lagerhållning. Du arbetar i nära samarbete med företagets 3PL-leverantörer. Stort fokus kommer att läggas på arbete med ständiga förbättringar av system och processer i syfte att öka effektiviteten och reducera kostnader.

Resor kan förekomma i rollen.

Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta med Sales and Operation Planning, med särskild kompetens gällande prognosprocesser, helst inom FMCG. Du bör också ha erfarenhet av demand planning. Utbildning på högskolenivå inom ekonomi, industriell ekonomi eller liknande är ett krav. Viktigt för att kunna genomföra uppdraget är också att du har goda kunskaper i SAP och gärna även i Excel. Erfarenhet från läkemedelsbranschen är meriterande. Rollen kräver att du talar och skriver engelska obehindrat och helst också behärskar ett skandinaviskt språk. Vidare är du en skicklig stakeholder manager och har lätt för att kommunicera med stakeholders inom och utanför organisationen. Du är en problemlösare och aktiv person som har lätt för att ta egna initiativ och driva dina uppgifter framåt.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 mars 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga