Midroc Construction · Publicerad 28 aug

Vi erbjuder en viktig roll som Projektchef hos Midroc Construction med inriktning på bostadsbyggande

Som Projektchef ansvarar du för projektens genomförande från försäljning till överlämnande och avslut. Du får en central roll i ett företag i ett expansivt skede

Sökord: projektchef, bygg, bostadsproduktion

Du kommer till Midroc Construction, ett företag med individen i fokus och med stora utvecklingsmöjligheter. Midroc är det lilla företaget med de stora musklerna.


Som Projektchef hos Midroc Construction ansvarar du bl a för att:
 • Projektet håller satta tids-, kvalitets- och kostnadsramar
 • Säkerställa att kundens förväntningar uppfylls
 • Leda arbetet så att projektet genomförs med högsta möjliga produktivitet
 • Säkerställa så att produktionen genomförs enligt värderingar, policies och lagar/avtal samt Midroc Constructions verksamhetssystem

Du rapporterar direkt till Distriktschef och kommer att ingå i distriktets ledningsgruppFör att lyckas tror vi att du:

 • Minst fem års erfarenhet från branschen
 • Har en teknisk examen med inriktning bygg eller liknande i grunden
 • Stor erfarenhet från projektledning
 • Är en stark ledare, van att leda medarbetare mot målen

Du har också:

 • Kunskap om anbud
 • Kompetens inom planering och projektstyrning
 • Erforderliga branschutbildningar och certifikat
 • Ekonomisk och affärsmässig medvetenhet
Du har körkort samt goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Placering Sthlm, huvudkontoret i Solna, Telegrafgatan 6.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Om verksamheten

Midroc Construction utvecklar och producerar morgondagens bostäder och kontor i Stockholm- och Malmöregionen genom ett nära samarbete med utvalda kunder. Vi är idag ca 40 medarbetare och omsätter ca 500 MSEK. Vi står inför en expansiv framtid och söker efter individer som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Midroc Construction ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 3 600 och 2016 omsatte Midroc 5,6 miljarder kronor.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt.

Midroc har blivit utsedd till Sveriges tredje bästa arbetsgivare 2017 i Universums årliga undersökning.
+ Läs mer om jobbet