Peab · Publicerad 15 juni 2021

Just nu söker vi en servicemedveten utbildningsadministratör för ett heltidsuppdrag hos Peab i Ulriksdal, Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals med start omgående och ett år framåt, med chans till förlängning alternativt anställning hos kund.

Ditt uppdrag
Utbildningsadministrationen är en del av Peab Support AB som är en internleverantör av processorienterade tjänster inom Ekonomi, Lön, HR och IT till Peabkoncernens samtliga nordiska verksamheter.

Ditt uppdrag är att erbjuda professionell och effektiv kursadministration samt tillse att verksamheten får den kurs de efterfrågar till avtalsenligt pris och levererad på en tidpunkt som passar dem.

Du kommer exempelvis arbeta med att:
  • Planera och skapa kurstillfällen samt administrera, dokumentera och följa upp dessa
  • Söka och boka kursledare/kursleverantör samt ev. kurslokal
  • Hantera kursintyg
  • Fakturahantering och uppföljning av kostnader
  • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem och besvara frågor via telefon och e-post
  • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av rutiner och processer
Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom utbildningsadministration. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra i en grupp. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål.

Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du arbetar metodiskt och noggrant. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 juni 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga