Polygon|AK Konsult AB · Publicerad 10 feb 2020

PolygonAK Konsult är en del av Polygonkoncernen med totalt ca 4 000 medarbetare fördelat på 14 länder. I Sverige är vi marknadsledande inom fukt- och vattenskador och är specialiserade på skadeutredningar, projektering och mätuppdrag för att skapa bättre inomhusmijöer. Företaget är rikstäckande och har idag ca 200 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer, som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna och omsätter ca 250 miljoner per år.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu på uppdrag för PolygonAK Konsult en Fuktsakkunnig. I rollen som fuktsakkunnig kommer man att arbeta med fuktutredningar, skadeutredningar och fuktsäkerhetsprojektering.

Fuktutredningar innefattar t.ex. okulära kontroller, fuktmätningar och beräkningar och vid skadeutredningar utreds orsak till brukarnas upplevda problem med inomhusmiljön. Vid en skadeutredning identifieras eventuella skador och skadeorsaker och ofta ingår även materialprovtagning med analys. Resultaten sammanställs i en rapport tillsammans med ett rekommenderat åtgärdsförslag.

Fuktsäkerhetsprojektering kan ske i både ny- och ombyggnadsprojekt och innebär att man som fuktspecialist antingen är byggherrens eller entreprenörens sakkunnige inom fuktfrågor. Det kan handla om granskning av konstruktionslösningar, materialval, fuktronder under entreprenaden etc för att minimera riskerna för framtida fuktproblem.

Arbetet innebär ungefär lika mycket tid ute i fält som tid på kontoret och skriva rapporter.

Rena fuktutredningar kan förkomma liksom rena innemiljöutredningar.

I rollen ingår också att verka för att befintliga och potentiella kundrelationer upprätthålls och att skapa förutsättningar för fortsatta konsultuppdrag.

Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom fukt- och byggnadsfysik, goda kunskaper om byggprocessen, mångårig erfarenhet inom projektledning, goda kunderskper i svenska och engelska samt körkort.

Utbildning
Byggingenjör alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ansökan
Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För frågor kontakta Rekryteringskonsult Johan Kjessler 0708-53 32 32.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga