Poolia IT · Publicerad 27 juni

För kunds räkning söker vi dig med erfarenhet av helpdesk och ett stort intresse för teknik. Du kommer bli anställd av Poolia IT och jobba hos vår kund i Solna. Uppdraget är inledningsvis sex månader långt och efter det finns chans till förlängning eller anställning direkt hos vår kund. Du kommer jobba med IT-support på engelska, svenska och norska så det är dags att slipa språkkunskaperna. Om du är rätt person för jobbet vill vi höra från dig redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

Som service desk analyst kommer du ingå i ett team för det dagliga arbetet innefattande mottagande och registrering av inkommande ärenden. Arbetsuppgifter inkluderar felsökning och support både via telefon och remote. Det kommer även bli aktuellt med nätverksrelaterade frågor.

Användarnas plattform är baserad på Windows 7-10, MS Office 365 samt mail-systemen Exchange och MS-Outlook.

Uppdraget är på heltid med start så snart vi har hittat rätt person. Kontoret är beläget i Solna Business Park.

Vem är du?

Du som söker har ett stort intresse för teknik och problemlösning. Du har jobbat i helpdesk eller IT-support tidigare och är därför van vid att ge utmärkt service. Du har goda kunskaper i
  • Active Directory
  • MS Office
  • Citrix
  • MS Exchange och Office 365
  • Windows 7/8/10
Du har grundläggande kompetens inom Windows Server, nätverk, Linux och ITIL men kan lära dig mer på plats. Du har goda kunskaper i engelska samt talar flytande svenska eller norska.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 juli
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia