PostNord Strålfors AB · Publicerad 10 jan

Vi erbjuder dig en roll där du får använda dina kunskaper och unika personliga egenskaper och bli en del av vår inspirerande och kreativa arbetsplats, på ett företag som är ledande på marknaden för digitala tjänster. Du kommer få erfarna kollegor och jobba med flera av våra kunder som är marknadsledande inom sina områden på den nordiska marknaden. Du kommer att ställas inför utmaningar som kommer att vara stimulerande och framför allt lärorika. Fokus ligger på kundupplevelsen för våra kunder och deras kunder.

Vi utökar nu vårt kompetenta team inom Group Staff och söker en person med nyfikenhet och teamkänsla som har noggrannhet som ledord och som tycker om att säkerställa ordning och reda i processer och rutiner. Vi söker dig som lockas av att vara i en strategisk roll med övergripande ansvar för företagets interna och externa revisioner samtidigt som du kommer att arbeta operativt med efterlevnaden.

I rollen som Compliance Manager kommer du att ingå i ett team med hög kompetensnivå. Du kommer att ansvara för att administrera, hålla ihop revisioner, medverka och delta vid upphandlingar, kundpresentationer samt driva företagets övergripande riskarbete. Resor inom Norden förekommer.

Du kommer att:
 • Ansvara för kundernas och företagets interna revisioner
 • Bistå verksamheten med att besvara och fylla i inkomna revisionsformulär
 • Tillse verksamhetens efterlevnad av relevanta lagar och förordningar
 • Bevaka och hålla dig uppdaterad beträffande nya lagar och förordningar
 • Se till att personalen har relevanta kunskaper och förståelser för befintliga regelverk
Vi vänder oss till dig som har:
 • Universitetsexamen - meriterade inom IT eller legal
 • Minst 5-8 års erfarenhet av att driva revisioner, både externa och interna
 • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med compliance och revisionsfrågor samt att vara kravställare
 • Kunnig inom GDPR med hög förståelse för hantering av persondata i IT system, du får gärna arbetat med informationssäkerhet
 • God kännedom om ISO 27001 och ISO 27002 gärna att du implementerad och auditerat standarden
 • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Som person är du positiv, uthållig, stresstålig och har hög integritet. Du har ett stort intresse för analytiskt arbete samt vana i att utföra presentationer och hålla i utbildningar. Vidare ser vi att du är en senior i din profession och har erfarenhet att vara kravställare mot en organisation samt driva compliance och revisionsfrågor. Du har förmågan att arbeta strategiskt och planerande samt skriva white papers, guidelines och dokumentera. Du är duktig på att arbeta i matris och att hantera komplexa situationer.

PostNord Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller telefon 076 000-18-63. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2018 via www.wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen, den ledande kommunikations- och logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i 4 länder och cirka 750 anställda och en omsättning på 2,1 miljarder (2017). Läs mer på www.stralfors.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget