Ricoh Sverige AB · Publicerad 29 okt 2021

Vill du utmana dig själv och ta nästa steg i att bygga din karriär? Uppskattar du att arbeta i en flexibel- och global miljö? Vill du vara en del av ett mångsidigt och mångkulturellt bolag? Vi inom Ricoh vill hitta framtidens affärsmän & affärskvinnor som kan vara med och utveckla den digitala affären med hjälp av den senaste tekniken. #ricoh #digitalservicescompany

Till vårt försäljningsteam Major Accounts i Solna som arbetar med våra största kunder söker vi nu en medarbetare till rollen som Inside Sales.

Arbetsuppgifter

Du kommer att via telefonen ha kontakt med befintliga och nya kunder och

erbjuda dem Ricohs produkter och tjänster. Du arbetar tätt med våra säljare och

ni arbetar tillsammans för att våra kunder ska få den bästa möjliga servicen.

Arbetet är självständigt där du har en egen budget och har ansvar för att nå

uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du stöttning av en team leader som

bistår med hjälp och guidning.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att arbeta mot, och nå, uppsatta mål. Detta i kombination med ett ödmjukt förhållningssätt gentemot kollegor och kunder. Du är en social och utåtriktad person som har lätt för att skapa nya kontakter. Ett jobb med högt tempo och många kontaktytor lockar dig som individ och du vill alltid vinna. Du är noggrann och tycker om att ha ordning och reda administrativt. Har du tidigare erfarenhet av försäljning ses det som meriterande. Vidare så har du godkänd gymnasieutbildning, behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vårt erbjudande

Ricoh Sverige erbjuder ett positivt arbetsklimat där vi ständigt arbetar utifrån våra värderingar i The Ricoh Way. Vår kultur uppmuntrar bland annat till team work och innovation och vi ser att våra medarbetare är vår största framgångsfaktor. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en öppen och positiv organisation som uppmuntrar dig till att utveckla dina kompetenser och ditt arbete. Som anställd på Ricoh Sverige får du tillgång till utbildningar via Ricoh Academy och du har möjlighet att utvecklas inom organisationen.

Placeringsort: Tjänsten är placerad i Solna.

Start: Enligt överenskommelse, vi tillämpar alltid provanställning

Lön: Fast lön + provision

The RICOH Way - Våra grundläggande byggstenar:

The Spririt of Three Loves av Kiyoshi Ichimura, Grundare

"Love your neighbor"

"Love your country"

"Love your work"


Vi tar gärna emot e-post från dig som är intresserad av tjänsterna men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi skapar lösningar för effektiva och hållbara arbetsplatser!

Allt arbete vi gör på Ricoh vilar på våra fem filosofier Team Work, Customer Centric, Innovation, Winning Spirit och Etik & Integritet. Vi tycker det är viktigt att ta hand om varandra och att ta hand om vår jord! Resultatet av vårt arbete är ett innovativt bolag som arbetar hårt för att minska miljöpåverkan och att vara en aktiv del i samhället genom olika CSR-projekt.

För dig som vill utvecklas finns alla möjligheter, såväl nationellt som internationellt! Kompetensutveckling är en naturlig del i vardagen då du ständigt utbyter idéer och erfarenheter med dina kollegor, självklart har du också tillgång till utbildningar via Ricoh Academy.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering samt kommunikationsteknologi. Bolaget erbjuder lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Ricoh Sverige är ett dotterbolag med cirka 200 medarbetare i den världsomspännande Ricoh-koncernen. Den totala försäljningen i Sverige uppgår till cirka 1 000 miljoner kronor (2018). Globalt har Ricoh-koncernen drygt 98 000 medarbetare i 200 länder, med hållbarhet som viktigt fokus.

www.ricoh.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga