SJR AB · Publicerad 18 okt

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig med kunskap och tidigare erfarenhet av arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med skatter samt om du har systemerfarenhet i SAP.

Du kommer att ingå i ett team och arbeta i ett stort shared service center varför det är viktigt att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta tillsammans med andra. Som person är du också stresstålig, lösningsorienterad och flexibel. Dessutom har du en stark drivkraft och ett stort engagemang.

Uppdraget är med start relativt omgående och löper fram till och med januari 2017, men med chans till förlängning. Kunden har placering i Solna. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansökan

Känner du att det här är någonting för dig är du välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig för detta uppdrag, Stephanie Svensson, 08-407 55 30.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget