SJR · Publicerad 2 okt 2019

Detta är rollen för dig som söker nya utmaningar i en i en analytisk och utvecklande roll på ett stort och internationellt företag!

SJR söker nu för kunds räkning en Business Analyst, som kommer att ansvara för att samla in underlag och sammanställa den finansiella prognosen för Norden. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med många kontaktytor, och dina uppgifter kommer framför allt att bestå av att
 • Äga och löpande förbättra processen av den finansiella prognostiseringen ur ett finansperspektiv
 • Förbereda kund- och kategoriprognoser
 • Stötta diverse kategoriteam på månadsbasis med prognosering, inklusive identifiering av risker och möjligheter
 • Konsolidera forecast
 • Äga och förbättra sales controlling-processer
 • Utföra analys och interna kontroller av rabatter
 • Samarbeta med Order to Cash teamet för att lösa transaktionsfrågor
Du kommer att vara en del av Finance Excellence Teamet och rapportera till Nordic Partnering & Control Manager.

Vår kund är en stor och internationell aktör inom livsmedelsbranschen. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer, och du kommer att sitta i trivsamma lokaler i Solna Business Park. Detta är ett konsultuppdrag via SJR, med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter finns det för rätt person goda chanser att bli överrekryterad till kunden.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet av finansiell analys eller liknande arbete
 • Har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i Excel, samt en god allmän systemvana
Som person är du noggrann och analytisk och gillar att jobba strukturerat och mot tighta deadlines. Du är kommunikativ och pedagogisk, och trivs i en internationell miljö med många kontaktytor

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-10-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Business Analyst
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Ort
Solna
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga