SJR · Publicerad 20 aug 2021

Vi söker nu en erfaren Redovisningsekonom till ett långt uppdrag. Vår kund som är ett stort internationellt tjänsteföretag erbjuder en varierad tjänst med utgångspunkt i Solna. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till sista augusti 2022.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett redovisningsteam om 14 personer och kommer ha ett nära samarbete med övriga finance. Rapportering sker till redovisningschefen. I rollen är det viktigt med noggrannhet och anpassning till olika arbetsuppgifter samt att du trivs med att vara kommunikativ mot interna parter runt om i landet och även externa kontaktpersoner.

Arbetsuppgifter
  • Ansvar för företagets anläggningsregister och lager
  • Operativt arbete med bokslut och delaktig med rapportering till koncernen
  • Kontoavstämningar
  • Avstämningar och arbete med leasing IFRS16 samt månatliga analyser av och mellan leasingkostnader
  • Upprättande av momsdeklarationer
  • Delaktig i upprättande av årsredovisning
Utöver detta kommer du vara delaktig i förbättringsprojekt samt diverse utredningar kopplat till redovisningen. Stöttning av redovisningsfrågor mot andra avdelningar förekommer.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning i ekonomi och som har arbetat flera år med redovisning, gärna i stora internationella företag. Du har erfarenhet och kunskap om regelverk som K3 och IFRS. Vidare är du systemvan, gärna SAP eller liknande system samt har goda kunskaper i Excel. Rollen kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person får du gärna vara driven och självgående samt trivas med eget ansvar. Du får saker gjorda samtidigt som du är kommunikativ, analytisk och pedagogisk. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar teamarbete. Då rollen täcker många arbetsuppgifter krävs att du även är flexibel.

Ansökan
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Erfaren redovisningsekonom till stort tjänstebolag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga