SJR · Publicerad Idag 00:00

Är du en person som älskar att vara med och påverka affären? Drivs du av att analysera och göra resultat?

Då har Johnson & Johnson tjänsten för dig!

Johnson & Johnson erbjuder dig;
Att vara med och utveckla, analysera och få företaget att öka försäljningstillväxten inom deras ledande globala brands. Du kommer sitta med i både Norge och Danmarks kommersiella ledningsgrupper och har övergripande ansvar för finans. Johnson & Johnson söker dig som har arbetat några år som Controller och är redo att ta nästa steg i din karriär! Du välkomnas till ett team på 4 engagerade kollegor.

Du kommer;
I rollen som Controller kommer du vara ansvarig för budgetering och prognoser i samverkan med kommersiella teamen i Norge och Danmark. Dina ansvarsområden blir att analysera inkomster, tillväxthantering, bruttoresultat, portföljoptimering, prissättning och konkurrensanalys till ländernas kommersiella team och detta ställer krav på att du har bra insikt om marknaden.

Du kommer att jobba med den strategiska planeringen, förbättringar och stödja utveckling av processförenkling. Du kommer även ha en central roll för att säkra aktuell finansiell rapportering och kontroller. Du kommer att jobba nära med Commercial Analyst som supporterar dig med den lokala rapporteringen och analyser. De dagliga finansiella processerna är utförda av Shared Service Centers och du kommer även att ha en nyckelroll för att säkra kvaliten över deras arbete.

För att trivas i rollen ska du ha;
En akademisk examen inom ekonomi. Vi ser att du har yrkeserfarenhet som Controller och meriterande är om du har arbetat med Healthcare eller i en FMCG-verksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet i SAP. Du har mycket goda kunskaper Office-paketet och framför allt i Excel. Du ska ha utmärkta kunskaper i såväl tal som skrift i svenska och engelska, och fördelaktigt om du kan flera nordiska språk.

Du ska vara analytisk person som har god förståelse av budgetering och finansiella analyser. Du har ett stort siffersinne och en stor ekonomisk förståelse. Du har lätt för att se helhetsperspektiv samtidigt som du har en detaljfokus.

Du är ansvarstagande och driven i ditt arbete och är mycket lösningsorienterad. För att fungerar i denna roll bör du vara kommunikativ och ha en stor social kompetens. Du ska fungera utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare bör du välkomna förändringar och har förmåga att ta egna initiativ till förbättringar.

Viktig information;
SJR hjäper J&J med den här rekrytering med start när båda parter är överens. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 feb
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga