SJR · Publicerad 18 juni 2021

Vi på SJR söker nu dig som har jobbat som redovisningsassistent och är självständig i hela flödet. Kunden sitter i nybyggda lokaler i Solna och tjänsten kommer till största del vara stationerad på plats. Uppdraget är start i augusti och 6 månader framåt därefter finns stora chanser till anställning hos kunden.

Arbetsbeskrivning;
Ekonomiavdelningen är liten hos kunden vilket gör att du jobbar självständigt med en bredd av uppgifter och det finns inga tydliga rutiner och processer utan det skapar man själv. Du kommer bl.a;
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Avstämningar bank och balanskonto
I rollen kommer du även vara behjälplig till redovisningschefen och ekonomichefen med b.la projektredovisning, deklaration, årsbokslut och likviditetsplanering.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning. Du är trygg i hela flödet och kommer snabbt in i dina arbetsuppgifter. Du har stor systemvanan och lätt för att komma in olika system. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Har du tidigare jobbat mot ett norskt bolag samt i fastighet/byggbranschen är det en merit men inget krav.

För att trivas hos kunden har du ett eget driv, ett stort ansvarstagande och är pålitlig och noggrann. Du är social och har lätt för att skapa förtroende både med interna och externa kontakter. Du är lösningsorienterad och strukturerad samtidigt som du är prestigelös och hjälpsam.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-15

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga