SJR · Publicerad 15 juni 2021

Vi på SJR söker nu en senior ekonomiassistent som är helt självständig i kund och lev, behjälplig vid bokslut och trygg i SAP. Kunden sitter i Solna och uppdraget är start i augusti till 31/12 - 2021. Inledningsvis kommer man sitta på plats hos kunden.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att jobba med hela reskontran, både kund och leverantörsreskontran. Du kommer b.la att;
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • In och utbetalningar
  • Periodiseringar
Du kommer även att vara behjälplig vid bokslut och ha kommunikation på engelska.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en lång erfarenhet som ekonomiassistent och är trygg i både kund och leverantörsreskontran samt har varit behjälplig vid bokslut. Kunden jobbar i SAP och detta är ett krav att du har gjort tidigare. Du ska även vara flytande i både tal och skrift i svenska och engelska då man har mycket kommunikation på båda språken.

För att trivas hos kunden bör du vara stresstålig, engagerad och prestigelös. Du tar ansvar för att ditt arbete går framåt samtidigt som du är hjälpsam och sprider härlig energi omkring dig. Du har lätt för att skapa förtroende och är kommunikativ.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 aug 2021
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga