SOBI · Publicerad 6 sept

Vill du jobba på ett ledande internationellt specialistläkemedelsföretag? Sobi fortsätter att växa och erbjuder nu dig en ny utmaning som systemanalytiker. Arbetsplatsen är belägen i Solna, Stockholm, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I tjänsten som systemanalytiker kommer du att stödja vår ERP-lösning IFS. Förutom detta kommer du även att vara förvaltare av vårt "off the shelf" SaaS Serialisation Solution - TraceLink. Du kommer att tillhöra teamet på ISIT-avdelningen. ISIT-avdelningen på Sobi stödjer och upprätthålla all IS och IT som används på Sobi globalt. Det är en mindre och effektiv avdelning där det förväntas att man tar tag i det som behövs. I teamet arbetar man nära varandra med både leverantörer, IFS och TraceLink.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Agera som Subject Matter Expert för Super Users
  • Leda förstudier proaktivt och på begäran av olika intressenter tillhandahålla Business Case till systemägaren
  • Koordinera alla aktiviteter relaterade till förändringar och incidenter, inklusive leverantörsgranskning och Business Change Management
  • Agera som projektledare efter behov
  • Verksamhetsanalytiker för IFS
  • Ansvara för systemet TraceLink
Erfarenhet/Utbildning

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande. Vi ser även att du har en gedigen erfarenhet inom Supply Chain och en grundlig kunskap inom affärsanalys. Eftersom Sobi är ett företag inom läkemedelsindustrin där kvaliteten är hög, är det mycket viktigt att du har ett högt kvalitetstänk. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Omtanke, ambition, angelägenhet, ägarskap och partnerskap är Sobis värderingar som guidar medarbetaren i det dagliga arbetet. Därför ser vi gärna att du har goda kommunikativa egenskaper. Du är kundorienterad och drivs av att hitta optimala lösningar för intressenter och användare. Vidare är du analytisk och strukturerad med förmåga att arbeta med flera arbetsuppgifter. Vi ser även att du är en stark lagspelare med förmåga att arbeta effektivt i ett team.

Om Sobi

Sobi är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på sällsynta sjukdomar. Vårt uppdrag är att utveckla och tillhandahålla innovativa behandlingar och tjänster som ger patienter ett bättre liv. Produktportföljen fokuserar främst på hemofili, inflammationssjukdomar och genetiska sjukdomar. Sobi marknadsför även en portfölj med specialist- och särläkemedel på uppdrag av olika partnerföretag i Europa, Mellanöstern, Nordafrika och Ryssland. Sobi är en pionjär inom bioteknologi med stort kunnande inom produktion av biologiska läkemedel. Under 2017 hade Sobi en total omsättning på 6,5 miljarder kronor och cirka 780 anställda. Aktien (STO:SOBI) är noterad på NASDAQ Stockholm. Mer information finns på www.sobi.com.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga